Profiel

Portaal Lessen en Vertalingen Portugees verzorgt lessen en vertalingen Portugees aan particulieren en bedrijven. Docent en vertaler is Roelien de Nood. Ik stel me graag persoonlijk aan u voor.

Ik ben Roelien de Nood. Na het voltooien van mijn studie Portugese Taal en Cultuur in Utrecht heb ik in 1990 Portaal opgericht, bureau voor Lessen en Vertalingen Portugees. Met veel plezier geef ik Portugese les aan iedereen die deze prachtige taal wil leren. Mijn cliŽnten gaan werken in een Portugeestalig land, willen een huis kopen in Portugal of zijn verliefd geworden op BraziliŽ.

Om de Portugese lessen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van mijn cursisten, heb ik eigen lesmateriaal ontwikkeld. Sinds 1994 ben ik tevens auteur van lesmateriaal en heb ik verscheidene lesboeken Portugees op mijn naam staan.

De vertalingen van en naar het Portugees vormen een tweede tak van mijn bedrijf. Ik ben beŽdigd vertaler voor juridische documenten en ik heb vertalingen gemaakt op velerlei vakgebieden, voor het bedrijfsleven en ontwikkelingsorganisaties.

PORTAAL Taaltrainingen

Nadruk op conversatie
Lessen in kleine groepen of individueel
Voor bedrijven & particulieren

PORTAAL Vertalingen

Portugees-Nederlands
Nederlands-Portugees
BeŽdigde vertalingen
Voor bedrijven & particulieren